Mikä ihmeen Punatukka ja kaksi karhua?

Punatukka ja kaksi karhua sai alkunsa syyskuussa 2013. Olin silloin puolivuotiaan pikkupojan äiti, kyllästänyt kauppojen vaatevalikoimiin ja kaipasin ehkä vähän uutta puuhaakin kotiäidin pitkiin päiviin. Ystäväni innostamana päätin opetella ompelemaan itse, vaikka taitoa tai kokemusta ei peruskoulun jälkeen ollut siitä kertynytkään. Blogista tuli päiväkirjani, johon kuvasin tekemiäni vaatteita ja kirjasin edistystäni.

Sillä tiella olen edelleen. Ompelu - niin lapsille, itselleni ja välillä miehellekin- on vienyt mukanaan ja nurkat pursuilevat kankaita ja muuta tarpeellista. Ajankäytön pulmia ei ole, sillä aina on joku projekti kesken ja monta muuta odottamassa vuoroaan! Minulle käsityöt ovat keino toteuttaa itseäni, purkaa luovuuttani sekä saavuttaa omin käsin jotain konkreettista ja tarpeellista. Rakas, ihana harrastus ♥

Ja kukas minä sitten olen? Olen 32-vuotias lappeenrantalainen, jonka perheeseen kuuluvat mies, kaksi lasta (poika 1/13 ja tyttö 3/15) sekä kaksi koiraa. Olen toimintaterapeutti aiemmalta ammatiltani, mutta kotiäitivuosien aikana opiskelin itselleni kolmannen tutkinnon ja ihan pian valmistun sosionomiksi. Työelämään palaaminen verottaa varmasti vähän ompeluita, mutta enköhän minä koneiden ääreen silloin tällöin ehdi. Jos en muuta, niin silittelen sitten kangasvarastoni aarteita.

Olen iloinen, että löysit tiesi blogiini, toivottavasti tulet toistekin!1 kommentti

  1. Kiva kun kävit kommentoimassa, niin löysin blogiisi! :) Ihanalta ja ehdottomasti selailun arvoiselta vaikuttaaa. Olen muuten myöskin toimintaterapeutti! :)

    VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi, kiitos!