Sydäntalvi ♥







Ihan alkuun haluan sanoa kiitos ihanista kommenteista, joita sain viime postauksen tuskailuihini. Se on ihan totta, että kaikkeen ei voi vaikuttaa ja on uskallettava vain antaa olla ja elämän viedä. Tällä erää olen nyt tehnyt voitavani asian edistämiseksi, toivotaan että se riittää. Enempää ei tässä kohtaa voi, joten nyt pitää hellittää. 

Hihittelin itsekseni, että tämä on vähän niin kuin synnytys; pelkkä vakaa tahto ja odotus ei riitä, vaan malttamattomankin pitää odottaa oikeaa aikaa. Väkisin työntäminen ei auta, sillä mitään ei tapahdu ennen kuin kaikki on valmista. Väkisin puskemalla saa vain paikat hajalle ja hermot kireälle. Ja sitten kun hetki on sopiva, kaikki tapahtuu luonnostaan ja voi todeta, että juuri näinhän tämän pitikin mennä. Hyvä tulee.

Hyvä tuli myös tästä mekosta, jossa Tinttara sai esiintyä serkkunsa ristiäisjuhlassa. Olisin halunnut ommella tästä pökerryttävän ihanasta Nuppu Print Companyn Sydäntalvi- trikoosta hulmuavan frillaunelman, mutta joku hupsu oli hetkellisen nuukuuden vallassa tilannut kangasta vain puoli metriä. Eihän se riittänyt muuhun kuin yksinkertaiseen puolikellohelmaan, jonka söpöyskerrointa korotin vielä helmapitsillä ja solmimisnauhalla. Pieni harmin aihe tässä on turhan niukka mitoitus, jossa ei kasvunvaraa ole yhtään. Yläosan kaavana on On the road-paita koossa 86 ja helman piirsin itse. Onneksi neitonen tykkää tästä kovasti, joten mekko pääsee ainakin käyttöön niin pitkään kuin mahtuu päälle.

Tällä kertaa ei tarinointia irtoa millään enempää. Hihkaisen lopuksi vain hyvät pääsiäisen toivotukset, jos emme ehdi ennen sitä tavata ♥ 

Ps. Facebook-sivullani on vielä pari päivää auki arvonta Lapsimessu- lipuista, käy ihmeessä osallistumassa! Kevään kivoin viikonloppu starttaa viikon päästä, ja niitä kinkereitä odotan jo innolla. Ehkä nähdään siellä?

17 kommenttia

  1. Ihan valtavan söpö! ♡ Hyvää pääsiäistä!

    VastaaPoista
  2. Aivan ihana mekko! <3 Toi kangas on ihan super ihanaa, on kyllä varmaan pakko hankkia itsellekin ja opetella ompelemaan vaikka jokin söpö pussukka... :) Hyvää pääsiäistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Venla ❤ Luulenpa, että itsekin ostan tuota kangasta lisää, jos kohdalle sattuu :)

      Poista
  3. Aivan ihana luomus taas kerran!!

    VastaaPoista
  4. Ahh.. tää on sellainen kangas et mitä enemmän siitä tehtyjä vaatteita näkee, sitä enemmän sitä alkaa himoitsemaan itsellekin. 😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on juuri sellainen! En alkuun innostunut, mutta nyt kuuluu ihan lemppareihin ❤ Kiitos Annika!

      Poista
  5. Voi elämä miten suloinen tyttö <3 ja kaunis mekko!

    VastaaPoista
  6. Oi kuinka ihana tämä mekko on <3 ja tuo kuosi, se on vain niin kaunis!

    VastaaPoista
  7. Aivan ihana mekko ja malli mekossaan! Olen vasta alkanut blogiasi seurata ja ompeluharrastuksen alkumetreillä pohdin että löytyyköhän jostain ohje tällaiseen pääntien huolitteluun? On vaan niin todella kivan näköinen sekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja mukava, että olet blogini löytänyt ❤️ Ohje löytyy muistaakseni Mumin talo-blogista, mutta on hyvin yksinkertainen! Se tehdään samoin kuin normaali kanttaus, mutta resori käännetäänkin kokonaan taakse jättäen haluttu kaistale näkyviin.

      Poista
  8. Voi söpöläistä<3 Ei voi muuta sanoa kuin että kaunis mekko. Sydäntalvi on kyllä hurjan nätti kuosi, just sellaista josta voisin kuvitella itsellekin jotain.

    VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi, kiitos!