Pikkumusta pitsillä

Kuinka vaikeaa onkaan pukeutua sellaiseen tilaisuuteen, missä ei ole aiemmin ollut eikä tarkempaa tiedä onko kyseessä miten virallinen tapahtuma. Mitähän muilla on päällä, olenko itse yli- tai alipukeutunut? Laittaisinko farkut ja paidan, ovatko legginssit liian arkiset, pitäisikö olla siistimpi takki, sopisiko mekko kuitenkin paremmin. Vaatteilla on ihan valtava merkitys ainakin minulle siinä, kuinka mukavaksi ja itsevarmaksi itseni tunnen ja se puolestaan heijastuu käyttäytymiseenkin. Uuteen paikkaan mennessä uusien ihmisten kanssa halusin päälleni asun, missä viihdyn ja mikä toimii jatkossakin monipuolisesti asusteita vaihtamalla.

Vaatekaupassa käynnin sijaan ompelin itselleni mekon, minkä yksinkertainen ilme on hyvin muunneltavissa. Inspiraatiota lainasin jo toistamiseen Lumoan-mekoista, joihin ei oma kukkaro näin opiskelijalla taivu. Aiemman tekemäni pitsitunikan olen kokenut luottovaatteekseni, joten hihaton ja kapoisampi versio sopi kesääkin ajatellen garderoobiini mainiosti. Mekon tein Noshin mustasta trikoosta, minkä ihanan sileää laatua en lakkaa ihastelemasta.

Kaava on oma topin kaava  (kauan ja hartaasti hiulattu, siitä lisää toisen kerran), johon lisäsin muotolaskokset vyötärölle. Tällä kertaa se sai kaverikseen sukkikset, ohuen mustan neuleen ja tennarit, mutta toimii loistavasti myös esimerkiksi siistin jakun, vyön, avokkaiden ja hienompien korujen kanssa. Tennareista on muuten pakko mainita, että niiden pesu todellakin kannatti - vanhat conssit on kuin uudet! (Kynsilakanpoistoaineella hinkkasin kumiosat, sitten liotin puoli päivää Vanishissa ja harjailin tahroja pois, ja lopuksi vielä pesu 40 asteessa tunnin ohjelmalla. Helppoa!)









Jaa missäkö sitten kävin? Viikonloppuna oli Bloggers inspiration day Helsingin Kattilahallilla, ja ensimmäistä kertaa osallistuin vastaavaan tapahtumaan.  Illalla samassa paikassa juhlittiin vielä Inspiration blog awardsit, mutta sen osion skippasin ja suuntasin ystävieni kanssa Petoshowta katsomaan Hartwall areenalle :D Oli itse asiassa ensimmäinen yön yli retki sitten tytön syntymän, ja vaikka pieni huoli ja ikävä kalvoi, oli tyttöjen ilta, kunnon yöunet ja hotelliaamiainen varsin paikoillaan.

Inspiration day oli mukava tapahtuma, jossa pääsimme muun muassa ihastelemaan hienoja kameroita, tutustumaan Vilan syksyn mallistoon, ja sovittelemaan Instrumentariumin aurinkolaseja. Pikameikinkin kävin ottamassa Fresitan pisteellä, joten kelpasi säihkysilmillä lähteä Antti Tuiskua katsomaan. Parhautta oli kuitenkin tavata blogituttuja, erityiskiitos Paulinalle seurasta ♥

Iloa alkaneeseen viikkoon ♥♥

24 kommenttia

  1. Tosi nätti mekko, varmasti monikäyttöinen ja istuu kuin nakutettu :)

    VastaaPoista
  2. Oi niin hieno ♡ sopii sulle tosi kivasti :)

    VastaaPoista
  3. Aivan ihana mekko. Haluaisin samanlaisen. Väritkin meni ihan nappiin. Kiva päivä ollut teillä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mira-Marie! Tällainen on melko vaivaton tehdä, ei muuta kuin ompelemaan (tai Lumoan-kauppaan) :)

      Poista
  4. Kaunis ja tyylkikäs sinä sekä mekko :)

    VastaaPoista
  5. Niin hieno mekko! <3 Ja nainen, mitkä kurvit! Uulalaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua, kiitos Marika :D Kurveja saisi olla aika paljon vähemmän kyllä :p

      Poista
  6. Voi ihana sinä, kiitos itsellesi! <3 Kauniit kuvat susta ja mekosta, joka on tosiaan monipuolinen ja silti uniikki! :)

    VastaaPoista
  7. Ihastuttava mekko ja kauniita kuvia <3 Niin on mun näköinen mekko ;) Mä oon myös tehnyt yhden mekon ja topin lumoaa matkien, kun onhan aika tyyritä ostaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Eerika ♥! Tämä mekko on siitä hauska, että on aika monen näköinen :D Vaikka noiden kotimaisten vaatteiden arvon ymmärtää, niin monesti mielummin tulee itse ommeltua, jos se vaan on mahdollista.

      Poista
  8. Näytätpä kauniilta! Tuo mekko on kyl tosi kaunis ja sopii sulle hienosti. Pelkistetyn tyylikäs ja pitsi tuo ilmettä. Toisten bloggareiden tapaaminen on kyl aina jännää ja kivaa! Mukava päivä oli varmasti. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Sanna, ilo kuulla! Päivä oli kyllä mukava, ihan uusi juttu miulle :)

      Poista
  9. Näytät upealle! Kaunis mekko, joka sopii kyllä monenlaiseen menoon, niin arkena kuin juhlavampaankin tilaisuuteen. Oispas kyllä ihana oppia joskus virkaamaan tai nypläämään tuollainen kaulus:) Mukavalle kuulosti myös reissu, pieni irtiotto arjesta piristää kummasti:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana Villa Pipo ♥! Virkkaamista mietin itsekin, se olisi kyllä ihan mahdollista, jos vaan aikaa olisi :D Minilomat on kyllä ihan huippuja, piristää kummasti!

      Poista
  10. Tosi kaunis mekko. Sun värikkääseen persoonaan yhdistettynä toimii erityisesti.

    VastaaPoista
  11. Oi, olet niin kaunis! Mekko myös :). Teillä on varmasti ollut kiva päivä ja ilta ja yö ja aamu :D. Pienet irtiotot ja bloggaajakavereiden tapaaminen tekevät hyvää! Saitko hotellihuoneessa nukuttua? Minulla kävi nimittäin pojan vauva-aikana niin, että en osannutkaan nukkua kunnolla hotellissa, vaikka siihen olisi ollut mahdollisuus. No, jatkettiin elämää vähillä unilla ;).

    VastaaPoista
  12. Uumama, tää on kaunis ❤ ja sinä oot kaunis!

    VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi, kiitos!