Yksisarvisia mekossa ja tavaroiden järjestelyä


♥ Asioita, joista tykkään ♥

Aurinkoiset päivät
Puhtaat lakanat
Alias-peli
Kylmät nakit
Kirpeät karkit
Yksisarviset ja ponit
Innostuminen uusista asioista
Sateenkaaren värit
Hömppäkirjat
Itsensä tunteminen tarpeelliseksi
Hupsuttelu lasten kanssa
Sitruunat
Hyvät tarinat
Mustavalkoiset valokuvat
Pitkään nukkuminen 
Inspiraatio ja itsensä toteuttaminen
Rakkaus
Ihmisiin tutustuminen
Trampoliinilla hyppiminen
Uteliaisuus
Juhlien suunnittelu
Satujen lukeminen lapsille
Tanssiminen
Ruudulliset ikkunat
Kampaajalla käynti
Oikeasti hauskat meemit
Valoisat illat
Vaahtokarkkien paahtaminen
Elokuvaillat
Retket
Tavaroiden järjestely 

Mistä sinä tykkäät?




Listalta löytyvät yksisarviset ja sateenkaarenvärit täsmäävät ylimmässä kuvassa näkyvään tunikaan, jonka ompelin Tinttaralle. Ei mitään kummempaa kuin supersöpö Shalmiakin kuosi ja vanhasta kunnon On the road-paidasta muokattu kaava. 

Listan viimeistä kohtaa puolestaan pääsin toteuttamaan yhteistyössä Orthexin* kanssa. Ompelupisteeni on pikkuinen kulmaus olohuoneessamme, joten yleisen siisteyden kannalta olisi ihan kiva, jos kimpsuni ja kampsuni olisivat järjestyksessä ja paikoillaan. Nämä uudet laatikot tuovat apua tähän pulmaan!

Ensiksi halusin saada ompelulankani ojennukseen ja siihen tarkoitukseen sopi hyvin sisälokerikolla varustettu SmartStore-laatikko. Alempaan langat väreittäin lajiteltuina, päällimmäiseen sakset ja muut akuutisti tarvittavat ompeluvälineet . Toiseen sisälokerolliseen laatikkoon kasasin nyt askartelutarvikkeitani, mutta luulenpa järjestäväni siihen jatkossa vetoketjut, nauhat, napit ja muut tilpehöörit. Nyt käsi ylös, onhan siellä edes joku muukin, joka tunnustaa hamstraavansa ompelutarvikkeita yli omien tarpeiden?!



Muun muassa saumurilangat, tukinkankaat ja resorikantit kokosin bambukannellisiin koreihin, jotka mahtuvat juuri sopivasti Ikean hyllyyn. Itse asiassa pari koria lisää olisi vielä tarpeen, niin saisin nuo kaiken nielevät kankaiset laatikot kokonaan pois. Nämä muoviset korit eivät kerää pölyä samalla tavalla ja ovat makuuni sopivat.

Millaisia säilytysratkaisuja sinä suosit?




Saanen lopuksi esitellä to do-korini. Tähän roudaan kangaskaapista kankaita sitä varten, että aion ommella niistä "seuraavaksi". Jostain syystä tämä kasa ei hupene vaan millään, sillä aina joku muu  kuin aikomani juttu kiilaa ohi. Samalla vaivalla voisin siis hakea kankaat kaapista oikeasti sitä mukaa, kun olen jotain tekemässä, mutta toisaalta poikii tuo välillä inspiraatiotakin :) Mitähän sitä seuraavaksi tekisi...

Ilahduttavaa alkanutta viikkoa!


*Yhteistyö Orthexin kanssa

15 kommenttia

  1. Tervehdys 😊 Pitkästä aikaa bloggauksen parissa ja samalla hakemassa inspiraatiota. Täältähän sain matkaani järjestelyinspistä. Ompeluhuoneeni kaapit kaipaisivat kunnon tuuletuksen. Järjesteleminen on mukavaa, kun pääsee vaan tuumaamisesta toimeksi vaiheeseen 😀. Mukavaa viikkoa sinulle 😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Kanneli, mahtava kuulla sinusta ♥ Mukavaa viikkoa sinullekin ja intoa kaappien tuuletukseen :)

      Poista
  2. To do -kori... ai että sentään. No sulla sentään on kori. Mä pinoan pikkuruiselle ompelupöydälleni ja yritän sit jotenkin mahtua ompeleen siinä... Konmarituksen jälkeen oon vähän kummiskin parantanut tuotakin tapaani. Saatan kyllä roudata kankaita fiilispuuskissa visioista muistuttamaan. Mut jollei niistä järjellisen aikataulun puitteissa ala syntymään mitään, kiikutan ne armotta takaisin kaappiin. Ihanan siistiksi oot järkännyt ompelupisteesi. ☺ 👏

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totuuden nimissä myönnettävä, ettei se nyt ihan aina noin siistinä pysy :D Mutta lähtökohta on jo hyvä! Miunkin pitäisi tuosta korista roudata välillä kankaat pois, jos jäävät vaan lojumaan,mutta toisaalta tuolle korille ei muuta paikkaa meillä ole... Miulla on joku fiksaatio erilaisiin säilytystavaroihin ja niitä on ihan liikaa :D Kiitos Sanna!

      Poista
  3. Voi ihana tuo lista tykkäämistäsi asioista! <3 (kylmiä nakkeja en ehkä ihan ymmärrä, mutta muuten... :D)

    Sulla on kadehdittavan järjestyksessä kaikki ompelutarvikkeet :P Mulla ne on kyllä lipaston laatikossa, mutta ihan hujanhajan siellä. Auts.

    Aurinkoista maaliskuun viikkoa sinulle! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kylmät nakit on ihan parhautta :D Kiitos Marika ♥ Aurinkoa sinunkin viikkoon!

      Poista
  4. Mulla on tuo sama ikean hylly työpöydän vieressä, mutta mun hylly ei ole lainkaan noin siistin näkönen... Tosin mulla ei ole kangaskaappia erikseen, joten hyllyllä säilytän myös kankaita. Kätevän näköisiä laatikoita oot saanut! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anni! Kangaskaappi on kyllä onneksi erikseen, ei tod mahtuisi tämän hamsterin kankaat tuohon hyllyyn :D Pitäisikin kunnostautua myymään taas kirpparilla niitä vähemmäksi...

      Poista
  5. Meillähän on ihan samanlainen ompelupöytä tsydeemi! Ja nyt samanlaiset laatikotkin. On kyllä käteviä, ja pöytäkin on yllättävän kätevä. Ei tosin ihan tarpeeksi leveä kahdelle koneelle, mutta menettelee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomasinkin, että meillä on menneet valinnat yksiin :D Ikean pöytä-hyllykombo on minulla ihan huippuratkaisu, kun pieneen tilaan sai pöydän sekä säilytyksen. Tilaa saisi kyllä olla enemmän, jos leveämpi pöytä meille mahtuisi. Ei vaan mahdu :p

      Poista
  6. Siis vau pysyykö sulla lapset erossa koneista? Siis kun ne olohuoneessa on? Meillä esikoinen käy vähän säätelee koneita jos ne unohtuu pöydälle...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koputan puuta, mutta kyllä ovat pysyneet :) Tai on neiti joskus käynyt kokeilemassa, mutta ärähdin ilmeisesti riittävän tehokkaasti, että pysyvät poissa näpräämästä :D Voin uskoa kyllä kuinka ärsyttävää on, jos joku käy säädöt sotkemassa!

      Poista
  7. Ihanan elämänmyönteinen tykkäyslista! Minä voisin lisätä siihen vielä lumisateen ja kylmät lihapullat ;) muuten samoilla mennään.
    Tykkään blogistasi, on jalat maassa ja iloa oikein kihisee!
    Minäkin järjestelin smartstoret, ompeluryteikköä riittää vielä, mutta that's who I am...
    Anna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Alma ihanasta kommentistasi! Tulipa hyvä mieli ❤ ja kyllä, myös lihapullat toimii 😄 Ompelun iloa siulle!

      Poista
  8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi, kiitos!