Minttua Minille


Oi vauvat! Se on kumma miten nuo tuhisevat, mönkivät maidonhajuiset pikkuihmiset voivatkaan olla niin hurmaavia ja mystisiä olentoja ♥ Pienissä varpaissaan, samettisissa poskissaan, silmissään suuri viisaus. Omien lasten myötä minä, joka aiemmin tykkäsin koiranpennuista huomattavasti vauvoja enemmän, olen ihan myyty sellaisen nyytin edessä. Olisin halunnut tähän laittaa jonkun ihanan vauvarunonkin, mutta netistä värssyjä selatessa päädyin vaan itkeä tihrustamaan, niin jätän sen nyt väliin. Ja ei, meille ei ole tulossa vauvaa, vaikka se kuinka ihanaa olisikin.

Vauvaonni suosi sen sijaan lähipiiriä, kun veljeni perhe kasvoi pikkuisella pojalla. Meidän muksut ihastuivat uuteen serkkuunsa, joka ristiäisiin asti kulkee nimellä Mini, ja saattoi tämän tulevan kummitädinkin sydän pompotella muutaman ylimääräisen lyönnin. Onhan hän aivan vastustamaton!




Suloinen veljenpoika oli loistava syy päästä ompelemaan vauvanvaatteita ja samalla tuhoamaan tilkkulaatikkoon kertyneitä jämäpaloja. Vaatteen koko oli verrannollinen kankaan kokoon, joten nippuun kertyi vaatetta koossa 50-62. 

Kietaisubodyjen kaavan olen saanut ompelukaverilta, ja niiden nepityksestä olen kirjoittanut täällä. Alempi body on tehty Sausage dog-kaavalla (Ob 4/14) koossa 62. Housuissa sovelsin useampaa kaavaa, mm. Straight stripes (4/14) ja Ottobresta 6/16 löytyvä vauvanpöksyt. Huiviin kaava löytyy täältä.




Koon 62 jumppis on muokattu Little elephant- yöpuvusta, johon lisäsin hupun. Tuo on yksinkertaisuudessaan mielestäni aika ihana. Alempi hupparitakki puolestaan on Panda-kaavasta (Ob 3/12) muokattu. Vuoritin sen kokonaan, jolloin se toimii hyvin myös kääntötakkina (kunhan nappaa kokolapun pois niskasta).






Nyt on vaan hartaasti toivottava, ettei minttu ole Minin äidin inhokkiväri, sillä sen unohdin innostuksissani varmistaa... Pidetään peukkuja, että kelpaavat ja pääsevät käyttöön.

Ja hei vielä ehtii toivottaa oikein hyvää Naistenpäivää juuri sinulle! Olet ihana ♥


28 kommenttia

  1. Oi miten ihana paketti <3 Varmasti se on mieluinen saajalleen!

    Minäkään en koe olleeni koskaan "lapsi-ihminen", enkä kamalasti tykkää muista kuin omista lapsistani (enkä niistäkään ihan kokoajan, heh) mutta vauvat!! Ne sulattaa sydämen ihan välittömästi olemuksellaan <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kukapa sitä omistakaan koko aikaa tykkäisi :D ♥ Kiitos Marika! Mie monesti aina haaveilen (etenkin nyt tytönkin ollessa jo "iso"), että saisin vielä kerran kokea vauvakuplan, mutta toisaalta en minä kolmatta lasta tähän arkirumbaan kaihoa ;) Vauvat ♥

      Poista
  2. Ooh<3 mielettömän ihana paketti <3

    VastaaPoista
  3. Siis niin ihania vauvan vaatteita! Olet kyllä taitava.

    VastaaPoista
  4. Apua mikä kokonaisuus! Todella ihania ja laadukkaan näköisiä, varmasti tykkäävät!! :)

    VastaaPoista
  5. Ihan mahtava paketti! Ei noista kukaan voi olla tykkäämättä.

    VastaaPoista
  6. Kerrassaan ihana paketti! Vauvat <3!

    VastaaPoista
  7. Siis voi herran jestas miten ihania! Todella kauniit väriyhdistelmät :)

    VastaaPoista
  8. Minttu on mun lempiväri ja suurinosa noista kankaistakin löytyis kaapista! Tekis mieli kopioida suoraan ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anna mennä vaan ;) Muistan vielä pari vuotta sitten ommelleeni pitkin hampain mintusta yhteen haasteeseen, mutta nykyään se on yksi ihan suosikkiväreistäni. Niin sitä mieli muuttuu :D Kiitos Hannamari ♥

      Poista
  9. Voi että miten kauniita vaatteita<3 tällaisesta käsintehdystä äitiyspaketista on saaja taatusti mielissään:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tuhannesti Villa Pipo ♥ Oli onneksi ollut mieluinen paketti :)

      Poista

Ilahdun kommentistasi, kiitos!