Luukku 1: Punatukan ja kahden karhun joulukalenteri alkaa!


Tiptap ja heipähei! En yhtään viisastunut viime vuodesta, vaan päinvastoin... Tästä alkaa siis blogini historian toinen joulukalenteri. Luvassa on viime vuoden tapaan sekalainen kattaus käsitöitä askartelusta neuleisiin ja ompeluihin, ja koska joulu on sokerihiiren kulta-aikaa, löytyy luukuista myös jokunen herkkuresepti. Tarkoituksenani on jakaa jouluista iloa, tunnelmaa, lahjaideoita ja inspiraatiota, ja lupaanpa nyt jo aika hienon loppuhuipennuksen. Toivottavasti näissä tavoitteissani onnistun ♥ Olet lämpimästi tervetullut mukaani joulun odotukseen!

Koska kaikissa hyvissä sarjoissa tulee ensimmäisenä "previously on...", aloitamme mekin tänään kertausjaksoalla. Kokosin tähän luukkuun linkit viime vuoden kalenterin niihin luukkuihin, mistä löytyy ohjeita tai vinkkejä diy-juttuihin. Kurkistahan ne nyt ensialkuun, jatketaan sitten huomenissa!


Kerrostettu avainnauha




Koristeet piparimuoteista










Koristeet huopahelmistä



Lumihiutaleet hamahelmistä



Savisydämet



Kerroskeksipurkki



Lasimagneetit






3D tähdet



Pitsipallot



Joulukortteja






Pillikranssi



Joulumuistamisia



Jouluinen rocky road
23 yötä jouluun!


17 kommenttia

  1. Kaikkea kivaa löytyi viime vuoden joulukalenterista! Mielenkiinnolla jään odottamaan mitä tänä vuonna keksit :)

    VastaaPoista
  2. Tosi kivoja joulujuttuja. :) Mukava kooste näin ekaan luukkuun!

    VastaaPoista
  3. Juuri viime vuoden joulukalenterin avulla tänne sinun blogiisi löysinkin :) Katsotaan miten monena päivänä joulukuussa itse ehdin blogiani päivittäää... Tämä joulun alus mukavan kiireistä aikaa käsillä tekijälle ja vaikka niitä tuotoksia kyllä syntyy, niin on kuvaaminen näinä pimeinä päivinä aika haastavaa... Katsotaan miten päivän tunnit riittää :) Mukavaa joulun odotusta sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama juttu toisinpäin! Innolla odotan mitä ehdit tehdä, siun ideat ovat ihan vertaansa vailla ❤️

      Poista
  4. Voi vitsit, olin unohtanut, että nuo pitsipallot mun piti tänä vuonna toteuttaa... Mahtaisko sitä vielä ehtiä kun on niin montaa asiaa kesken..

    VastaaPoista
  5. Ihanaa, mikä joulukalenterien runsaus tänä vuonna onkaan tarjolla! Kyllä kelpaa odotella joulua. Innolla jään seuraamaan, mitä tuleman pitää - näiden perusteella runsaasti loistoideoita!

    Minunkin blogissani on tänä vuonna ekaa kertaa joulukalenteri - tervetuloa kurkkimaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saman huomasin, että kalentereita riittää luettavaksi ihan urakalla :) Kiitos Lotta, pitääkin tulla vastavierailulle!

      Poista
  6. Oi ihania juttuja!
    Moni todo listalle viimevuoden kalenterista päätynyt on edelleen toteuttamatta :D Pitsipallot, käsivarsiheijastin sekä nuo heijastimet ♥

    VastaaPoista
  7. Sulla oli kyllä viime vuonna aivan erityisen ihana joulukalenteri. Mitä ihanaahan tänä vuonna tulee? Odotan innolla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan, että odotukset täyttyy :) Kiitos paljon Pikku Akka ❤️

      Poista
  8. Jeeeee! Tätä on odotettu! <3 Kiitos kun jaksat järjestää joulukalenterin meille aikuisille! :)

    VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi, kiitos!