Pilkullinen farkkuhaalari





Huhtikuu on täällä! Tervetuloa kevät, johan sinua on odotettukin. Kuinka iloiseksi lisääntyvä valonmäärä, pidentyneet päivät ja sula maa voivat ihmisen tehdäkään... Vaikka aiemmin julistamani asennemuutos talvea kohtaan onnistui kohtalaisesti, niin kyllä sydämeni niin vaan sykkii keväälle ja kesän odotukselle. Akut latautuvat valon voimalla ja kaikki tuntuu kepeämmältä. Jotenkin tämä ehkä onkin se kutkuttavin vuodenaika; on jotain mitä odottaa, kaikki ihana vasta edessäpäin! Alkaneelta kuultakin odotan paljon, sillä luvassa on niin työtä kuin huvia, muun muassa ompelulanien ja Lapsimessujen (vielä huomiseen aikaa osallistua lippuarvontaan! ) sekä ensimmäisen yövapaani muodossa. Ihan hykerryttää, niin paljon mukavia juttuja tiedossa!

Mustavalkoisuus ja pilkut - sopii täydellisesti tämän hetkiseen makuuni! Minimimmi sai hienosteluhaalarin pilkullisesta joustofarkusta, mikä oli huippulöytö ompelukaverin vaihtarikassista, alkuperää en tiedä. Sain 80 sentin palasen riittämään juuri ja juuri haalarin kappaleisiin, kun oikein tarkkaan kaavoja kankaalle mallailin. Vuori on Selian paksua japehmeää joustocollaria. Kaavana käytin Ottobre 4/12 Jumpsuitia muokaten vetoketjun suoraksi, hupun muotoa ja alareunan korkeammaksi sekä lisäten selkäpituuteen 2 cm. Kooksi valitsin 80 leveyden suhteen, mutta 86 pituuksilla. Nappi valinta kaikkineen, tuli juuri sopiva!

Sydäntaskut ovat mielestäni söpö lisä, mutta tarkkuutta niiden ompelussa olisi voinut olla enemmän. Silmät ristissä iltaompelut ovat välillä paikoillaan, mutta yksityiskohdat vähän siitä kärsivät... Purkamaan en kuitenkaan lähtenyt, kelpaavat kyllä meidän vauhdissa. Niskan kokolappuun hyödynsin taas ompelukoneeni koristeompeleita.







Hilpeitä hetkiä, omaa aikaa ja aurinkoenergiaa viikonlopulle ♥♥

50 kommenttia

  1. Ihana! Ja tuo keltainen, siitä tulee niin hyvälle tuulelle :D

    VastaaPoista
  2. Ihana ja niin kauniisti toteutettu! <3 Hauskaa että pipoissa on mistä valita! Mulla on vielä kevätpipot tekemättä, Kääk!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Paulina ♥ Näillä pipoilla pärjää näin vielä vähän viileämmillä säillä, mutta lämpöisille tarvitaan taas jo omansa :D

      Poista
  3. Oi miten ihana! Tosi kauniisti viimeistelty myös. Ja suloisia pipoja. Ei taida oikeasti ihan lumileikkejä kestää. Eiks farkkua ollut? Mut kiva kaupunkiasu. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sanna kehuistasi :) Nimenomaan kaupunkiasuksi tämä oli tarkoitettukin, pihahommiin on sitten toinen setti.

      Poista
  4. Omg ♡♡ ei noin ihana voi ees olla :D

    VastaaPoista
  5. Voih, en kestä miten suloinen <3 ihmettelen kyllä miten ehdit koko ajan ommella kaikkea ihanaa... mutta kiva että joku ehtii :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se onkin hassua, että itsestä tuntuu, etten saa juurikaan aikaan mitään... Tai ehkä se on vaan se, että ideoita ja "tarpeita" on niin paljon suhteessa käytettävään aikaan. Kiitos Susanna ♥

      Poista
  6. voi mikä söpöys, haalari ja typykkä! <3 sydäntaskut kruunaavat kaiken!

    VastaaPoista
  7. Oi kun kiva! Keltainen tuo kivasti pirteyttä! :) Ja tuo rusettipipo on ihan supersöpö! Kyllä Minimimmin kelpaa. :)

    VastaaPoista
  8. Aivan ihana, keltainen piristää kivasti! :)

    VastaaPoista
  9. Onpa söpö! Niin ihanat nuo sydäntaskut. Pienellä on niin sinun hymy. :)

    VastaaPoista
  10. A-pu-a!! Kyllä tuollaista jäisi kaupungilla tuijottamaan, niin on suloinen kokonaisuus! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Yllätysvieras! Tuo rusetti se yleensä huomion kiinnittää :)

      Poista
  11. Ihan mielettömän suloinen! Kertakaikkiaan. Näitä sun ompeluksia katsellessa tulee itelle himo tehdä vaikka mitä mutta miten kun aika ei riitä kahden lapsen kanssa mihinkään nykyisin...Varsinkin juuri jumpsuit pienemmälle on ollut listalla jo vaikka kuin kauan :) mutta vielä farkusta ja ulkokäyttöön, huh huh :) oot taitava!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenni tosi kovasti! Ajanpuute taitaa olla tyyppivika meillä pienten lasten äideillä :P Aika on kortilla miullakin, mutta yöunien kustannuksella on välillä pakko saada ommella. Samalla vaivalla se farkkuhaalari tulee kuin jumppis sisäkäyttöönkin :D Ompeluniloa!

      Poista
  12. IIIIIK ihan mielettömän suloinen asu!

    VastaaPoista
  13. Oi ihanuutta:) miten suloinen voi haalari ollakkaan! Keltainen tuo kyllä niin ihanasti pirtsakkuutta haalariin:) Sanoisin, että täydellistä:)

    VastaaPoista
  14. Niin ihana tyttö ja haalari asusteineen! <3

    VastaaPoista
  15. Hieno haalari ja kekseliäät yksityiskohdat! :)

    VastaaPoista
  16. No nyt en kestä!!!!! Ihan mielettömän kaunis haalari, pipot ja tuo sinun tyttö <3 Voiko suloisempi pieni tyttö rusettihattuineen enää olla? Ihanat yksityiskohdat ja tuo keltaisen raikkaus sopii niin kevääseen. Täysi kymppi tämä!

    VastaaPoista
  17. Ihana!! Tuo keltainen sopii niin mahdottoman hyvin mustavalkoisen kaveriksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mie alan olla tylsä, kun aina teen vaan mustavalkoista joko pinkillä tai keltaisella, mutta kun ne vaan on miun suosikit :D Kiitos Unelmallinen!

      Poista
  18. Voi apua, minäkin toistan kaikkien muiden kommentteja, mutta on niin suloinen haalari <3! Noi taskut ihan mahtavat :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanna :) ! Kivasti sai lisäarvoa ulkonäköön noin simppelillä jutulla :)

      Poista
  19. Oi, niin ihania ompeluksia sinulla! Täytyy ihan kertoa, että innostuin vanhoista ompeluksistasi ja postauksistasi niin, että nyt olen tehnyt kertomillasi kaavoilla myös tulevalle vauvalle vaatteita. Olen koukussa ompeluun, vaikka hirveästi sitä ei ole aiemmin tullut harrastettua. Kiitokset siis inspiraatiosta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan mahtavaa kuulla, kiitos kun tulit kertomaan ♥ Ompelu vie kyllä niin mukanaan, ymmärrän täysin :) Mukavia ompeluhetkiä siulle Ompelukuume!

      Poista
  20. Ihana <3 Väriyhditelmästä tuli aivan mieleen oma eka takkini pojalle. Tosin siinä oli isompaa pallokuosia mutta värimaailma ihan sama :)

    VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi, kiitos!