Noshin kevät/kesä 2015

Sain ilon tutustua Nosh Organicsin kevään uutuuksiin pikkuisen etuajassa.
Nosh on ompeluinnostukseni alusta asti kuulunut suosikkeihini 
- niin kuosien, värien kuin laadunkin ansiosta - 
eikä postin tuoma paketti pettänyt odotuksia nytkään!

Tulevan kauden kangasuutuuksista valitsin keltapohjaisen sydänneuloksen, 
mikä sai seurakseen pinkkiä resoria, keltaharmaata jerseytä sekä harmaan joustocollegen.
Näistä syntyi vaatetta niin pojalle kuin tulevalle pikkuisellekin ♥


Kaksivuotias villikko sai peruspaidan pienillä jipoilla sekä pöksyt samaa sarjaa. 
Paidan kaavana on Formal or fun  koossa 98 (Ob 1/13), mihin muokkasin sivuihin kaistaleet, olkapäiden ja niskan osan sekä kyynärpaikat. Pienellä vaivalla tuli paljon ilmettä!
Housut ovat Mock denim-kaavalla koossa 98 (Ob 4/14). Tykkään kaavasta kovasti, vaikkakin on melko reilu mitoiltaan ainakin minun mielestäni. Ainut hankaluus tässä kombossa oli resorin puute, oikeaa värisävyä ei vaan millään kotoa löytynyt. Päädyin tekemään pääntien kaitaleen sekä lahkeensuut joustocollarista "väärään" suuntaan, jolloin jousti paremmin. Toimii semihyvin näinkin.






Vauvaa odottamaan ompelin vanupuvun ja siihen sopivan myssyn. Ensin suunnittelin neutraalimpaa väriyhdistelmää, mutta paketin sisällön inspiroimana rohkaistuin kuitenkin laittamaan haalariin pinkin vuorin. Arvatkaapa kumpaa meillä näillä näkymin odotellaan ;) ?


Kaavana on pienesti muokattu Best pals- vanupuku koossa 56, joka näyttää kyllä aika lailla suuremmalta valmiina. Vuorin trikoo löytyi omasta jemmasta ja väliin laitoin Eurokankaan warmfill-vanun. Hihoihin ja lahkeisiin tein käännettävät resorit tällä ohjeella, suosittelen! 
Myssyn kaavana on Little Pixie (Ob 6/14). 




Suurimman taiston kävin pitsivetoketjun yläosan kanssa, kun en millään hoksannut järkevää työjärjestystä haalarin kokoamisessa niin, että vetoketjun päät saisi väliin. Lopulta päädyin purkamaan hupun saumaa sen verran, että sujautin vetskarin sinne väliin.

Viimeisenä tein vielä pikkuisen bodyn pöksyineen. Body sai resorista kääntöhihat edellä mainitulla tyylillä, jotta pienet nyrkit saa paidan sisään piiloon. Housujen velour on Eurokankaasta, muuten setti on Noshin kankaista. Kokona näissäkin on 50/56. Pikanttina yksityiskohtana voi huomata itse väkerretyn kokolapun, kun valmiita ei oikealla numerolla löytynyt. Resori ja kangastussi toimivat mainiosti :)


Vielä tovi pitää odottaa, jotta nähdään osuvatko värivalinnat kohdalleen ;)


Postaus toteutettu yhteistyössä Noshin kanssa.


22 kommenttia

  1. Oijoi , ku ihania vaatteita ja kankaita. Mun on kans pitänyt tehdä haalaria , mutta taitaa jäädä tekemättä. Mä olen niin huono tekemään niitä. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kipa <3 Haalari ei oo kyllä niin paha nakki, reippaasti vaan kokeilemaan :)

      Poista
  2. Onpa todella ihana tuo keltaisen ja punaisen yhdistelmä, syötävän suloinen! Tosi kivoja jippoja olet keksinyt myös pojan vaatteisiin!

    VastaaPoista
  3. Voi sentään mitä settejä <3 Olet kyllä taitava! Mulle vuoritettu haalari tai vuoritettu ihanmikävaan (!) on peikko, jonka yrittämiseen ei meinaa uskallus riittää :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marika! Voi teitä hassuja, ei se haalari ole niin hankala, kuin vaikuttaa :) Tosin onhan niitä peikkoja itsellekin, omansa kullakin :)

      Poista
  4. Voi kerrassaan mitä vaatteita. Ihana väriyhdistelmä pojalle harmaa-keltainen ja niin kivoja yksityiskohtia olet loihtinut! Kyllä sopii pinkki hyvin keltaisen kanssa ja pitsivetoketju on ihanan näköinen. On muuten viimeisen päälle hieno kokolappu. En olisi hoksannut sitä käsintehdyksi:) Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  5. Ihania <3 ja nuo Noshin uutuudet kyllä houkuttelee kovasti. Ensimmäistä kertaa sain palan Noshin trikoota itselleni ja se oli tunnultaan aivan ihana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ne on! Itsellänikin napsusormi syyhyää ostoskorin luona, itsellekin olisi kiva saada noita. Kiitos Aino-Maria :)!

      Poista
  6. Ihanat Noshin uutuudet! Mulla vahingossa lipsahti ihan muutama metri tilaukseen. Kymmenen... Tai ehkä vähän yli :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, ihan pienen paketin tilasit ;) Innolla odotan millaisia luomuksia niistä tulee blogiisi! Kiitos Jade ♥

      Poista
  7. Voi että kun kivat kankaat ja niin ihanat vaateet :D

    VastaaPoista
  8. Tuo vanuhaalari on niin syötävän ihana, että melkein houkuttaisi itsekin vielä tehdä tuollainenkin vauvalle, vaikka tähän asti onkin porskutettu äitiyspakkauksen vanhalla... kelpaa siinä ulkoilla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Satu! Toivottavasti ei vauva ihan huku haalariinsa, koon arviointi on niin vaikeaa ;) Voihan sen uuden puvun tehdä, kun äp-puku jää pieneksi :)

      Poista
  9. Mahtavat yksityiskohdat sekä pojan että tulokkaan vaatteissa! Hyvät väriyhdistelmät molemmissa, oikein herkulliset. Teidän poika on kyllä niin suloinen <3.

    VastaaPoista
  10. Aivan ihanat! Menetin sydämeni näille vauvan vaatteille! Eipä ole koskaan välähtänyt yhdistää pinkkiä sinapinkeltaiseen, toimii ihanasti. <3

    VastaaPoista
  11. Ihania vaatteita Noshin pehmeistä kankaista! 💖 Kai sulla on oma edustaja jonka kautta tilaat Noshilta? 😊 Hyvää vointia! 💖

    VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi, kiitos!