Salmiakit

Nyt se on takana, ensimmäinen koulupäivä. Ja voi huh, kylläpä on pää pyörällä.
Uutta asiaa tunti toisensa perään, paljon muistettavaa ja vieraita paikkoja opeteltavana. Luokkatoverit vaikuttavat kaikki tosi mukavilta, joten sen voimalla kyllä varmasti jaksaa puurtaa pitkät päivät. Ja voin kyllä sanoa, että onnea on puoliso, joka on kotiin tullessa laittanut ruuan valmiiksi ja ehtinyt lenkittää koiratkin ♥

Viikonloppuna piipahdettiin Tallinnassa ja tietenkin myös Karnaluksille piti päästä. Liekö ollut viime kerrasta liian vähän aikaa, sillä - uskokaa tai älkää - sen tavarapaljouden äärellä tuli kerrassaan ähky! Korillinen ostettavaa löytyi silti (suosittelen, mies kannattaa ottaa mukaan kärryjä työntämään, saa itse kuljeskella ilman kantamuksia); pitsejä, nappeja, neuloja, tukikangasta ja -nauhaa, värejä ja lankaa nyt äkkiseltään muisteltuna. Näillä varastoilla ja tällä ompeluvauhdilla tarvikkeet riittävät varmaan seuraavaksi viideksi vuodeksi...

Pikkuisen olen ehtinyt ommellakin, nimittäin tämän hupparisetin Oolle. Kankaana on ihanan pehmoinen Verson puodin Apteekkarin salmiakki- joustocollege, joka kuitenkin oli himppusen liian ohkaista alunperin suunnittelemaani vetoketjuhuppariin. Huppariin sopivat housut sain kasattua jämäpaloista, eikä niistä nyt ihan priimaa tullut. Pidettävät kuitenkin.










Voitte uskoa, että kuvatessa toisella meistä oli hauskaa. Arvatkaapa vain kummalla?
Hupparin kaavana Lakritsi (ob mikälie?) ja housut muokattu reilusti Summer sea (ob 3/13).

Iloa viikkoonne ♥

13 kommenttia

  1. Voi mikä ihana riemu onkaa hyppiä pehmeällä ja isolla patjalla :D Ihana asu ja tosi kivat väriyhdistelmät. Kiva yksityiskohta housuissa nuo kuviotaskut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kanneli! Musta ja valkoinen toimii pienelläkin, tosin valkoisen säilyvyys puhtaana voi olla kyseenalaista ;)

      Poista
  2. Ilmeisesti pienellä miehellä on riittänyt virtaa :). Huppari ja housut on kivat, hauskat nuo sivutaskut. Karnaluksiin olisikin ihana joskus päästä, en ole koskaan siellä käynyt. Iloista viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No todella riitti :D Karnaluks on kyllä semmoinen aarreaitta, mitä sieltä ei löydy, sitä ei tarvitse! Kiitos Hanna Mi ♥

      Poista
  3. Onpa kiva setti! Pitkään mietin, että tilaanko tota salmiakkia, mutta en tilannut ja nyt se on loppu. Jotain samanlaista mullakin oli mielessä. Harmi, että kangas on kuitenkin niin ohutta, kun itsekin sitä housuihin nimenomaan olisin halunnut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ompiainen! Salmiakit on kyllä nättejä, tosin housuihin se ehkä olisi liian ohkaista :)

      Poista
  4. Voin kuvitella, että vauhtia ja iloa riittää :D Ja tyylikäs setti pikkuherralla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marjo ♥ Vauhtia kyllä riittää, meteliä myös samassa suhteessa :p

      Poista
  5. Voihan söpöliini. Hauska setti, ja ihanat kuvat.

    VastaaPoista
  6. Voi ei miten ihana setti! Tuo salmiakkikangas on vaan puhdas <3. Miksi miksi en sitä tilannut? Aivan älyttömän makea setti! :)

    VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi, kiitos!